Oferta Tortów
Okolicznościowych



tortZasób 1-.png

Szanowni Państwo

Oddajemy w Państwa ręce ofertę tortów okolicznościowych z naszej wyjątkowej manufaktury cukierniczej.
Zapewniamy, że do tworzenia tortów stosujemy wyłącznie najwyższej jakości produkty. 
Nie używamy półproduktów i gotowych rozwiązań. Każdy z wypieków przygotowujemy na indywidualne zamówienie,
słuchając Państwa uwag i preferencji, przez co są zawsze spersonalizowane i spełniają oczekiwania o wymarzonym torcie.

 

Pobierz katalog w pdf

 

 

1Zasób 2-.png

Tort Czekoladowy gfZasób 7-.png

bezmączny, czekoladowy biszkopt z mielonych migdałów krem z orzechów laskowych z czekoladą i Mascarpone domowa konfitura z kandyzowanej pomarańczy lub smażone wiśnie

Obłożenie: krem z orzechów laskowych z czekoladą i Mascarpone lub z białej czekolady ze śmietanką

MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/290 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/395 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/570 zł
WYSOKI (16 cm) ok. 12 porcji/320 zł
 

Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.

 

 

2Zasób 3-.png

Tort Szwarcwaldzki gfZasób 7-.png

bezmączny, czekoladowy biszkopt z mielonych migdałów karmel smażone wiśnie bita śmietana z serkiem Mascarpone

Obłożenie: bita śmietana z serkiem Mascarpone (biała bądź z dodatkiem wybranego barwnika)  lub krem z białej czekolady ze śmietanką

MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/295 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/390 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/560 zł
 

Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.

 

3Zasób 4-.png

Tort Tutti Frutti

ucierany biszkopt nasączony sokiem z cytrusówwybrana konfitura z naszej spiżarni (truskawka, malina, jagoda, porzeczka, wiśnia, truskawka-rabarbar) świeże owoce jagodowe bita śmietana z serkiem Mascarpone

Obłożenie: bita śmietana z serkiem Mascarpone (biała bądź z dodatkiem wybranego barwnika)  lub krem z białej czekolady ze śmietanką

MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/320 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/480 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/610 zł
WYSOKI (16 cm) ok. 12 porcji/410 zł

Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.

 

 

 

4Zasób 5-.png

Tort Kajmakowy

biszkopt nasączony sokiem z cytrusów konfitura porzeczkowakrem kajmakowy z Mascarpone, gruszki w syropie świeże maliny krem kawowo-maślany

Obłożenie: krem z białej czekolady ze śmietanką

MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/285 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/395 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/600 zł

Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.

 
5Zasób 6-.png

Tort Pistacjowy gfZasób 7-.png

bezmączny biszkopt z mielonych pistacji konfitura malinowa chrupiąca prazynka pistacjowa
krem pistacjoway ze 100% pasta pistacjową i serkiem Philadelphia krem maślano-pistacjowy

Obłożenie: krem z białej czekolady ze śmietanką

MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/395 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/520 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/705 zł

Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.

.

 

 

 

 


nm.png
 

Zapraszamy do kontaktu z naszą specjalistką

która pomoże Państwu w wyborze i złożeniu zamówienia na tort.
 

Nelli Manvelovna
Manufaktura Cukiernicza SELFIER
Rynek 2, Przemyśl.  tel: 534 725 497 lub mail: biuro@cukierniaselfier.pl

 

 
 


SELFIERObszar roboczy 1.png

Oferta Wielkanocna

Zobacz naszą ofertę

Dodano do koszyka