Szanowni Państwo
Oddajemy w Państwa ręce ofertę tortów okolicznościowych z naszej wyjątkowej manufaktury cukierniczej.
Zapewniamy, że do tworzenia tortów stosujemy wyłącznie najwyższej jakości produkty.
Nie używamy półproduktów i gotowych rozwiązań. Każdy z wypieków przygotowujemy na indywidualne zamówienie,
słuchając Państwa uwag i preferencji, przez co są zawsze spersonalizowane i spełniają oczekiwania o wymarzonym torcie.
bezmączny, czekoladowy biszkopt z mielonych migdałów • krem z orzechów laskowych z czekoladą i Mascarpone • domowa konfitura z kandyzowanej pomarańczy lub smażone wiśnie
Obłożenie: krem z orzechów laskowych z czekoladą i Mascarpone lub z białej czekolady ze śmietanką
MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/290 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/395 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/570 zł
WYSOKI (16 cm) ok. 12 porcji/320 zł
Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.
bezmączny, czekoladowy biszkopt z mielonych migdałów • karmel • smażone wiśnie • bita śmietana z serkiem Mascarpone
Obłożenie: bita śmietana z serkiem Mascarpone (biała bądź z dodatkiem wybranego barwnika) lub krem z białej czekolady ze śmietanką
MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/295 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/390 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/560 zł
Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.
ucierany biszkopt nasączony sokiem z cytrusów • wybrana konfitura z naszej spiżarni (truskawka, malina, jagoda, porzeczka, wiśnia, truskawka-rabarbar) • świeże owoce jagodowe • bita śmietana z serkiem Mascarpone
Obłożenie: bita śmietana z serkiem Mascarpone (biała bądź z dodatkiem wybranego barwnika) lub krem z białej czekolady ze śmietanką
MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/320 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/480 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/610 zł
WYSOKI (16 cm) ok. 12 porcji/410 zł
Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.
biszkopt nasączony sokiem z cytrusów • konfitura porzeczkowa • krem kajmakowy z Mascarpone, gruszki w syropie • świeże maliny • krem kawowo-maślany
Obłożenie: krem z białej czekolady ze śmietanką
MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/285 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/395 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/600 zł
Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.
bezmączny biszkopt z mielonych pistacji •konfitura malinowa • chrupiąca prazynka pistacjowa
• krem pistacjoway ze 100% pasta pistacjową i serkiem Philadelphia • krem maślano-pistacjowy
Obłożenie: krem z białej czekolady ze śmietanką
MAŁY (16 cm) ok. 10 porcji/395 zł
ŚREDNI (20 cm) ok. 18 porcji/520 zł
DUŻY (24 cm) ok. 24 porcji/705 zł
Ozdoba na zdjęciu jest propozycją udekorowania. Przy każdym zamówieniu ustalana jest indywidualnie.
.
Nelli Manvelovna
Manufaktura Cukiernicza SELFIER
Rynek 2, Przemyśl. tel: 534 725 497 lub mail: biuro@cukierniaselfier.pl